Alijošiaus gelis (Aloe gel Fohow) 50g

  • Kraunamos nuotraukos
    1100
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Likutis: 12 vnt.
    Į krepšelį 
  •  

    Alijošiaus (alavijų) gelis Aloe gel Fohow

     

    Sausa veido, rankų oda ar vargina spuogai?

    Oda sudirgusi po depiliacijos ar panašių procedūrų?

    Peršti odą, nes nudegėte saulėje ar virtuvėje užtiško karšto aliejaus?

    Reikia skubios pagalbos susižeidus namuose ar buityje?

    O gal sukando uodai, ir turite kęsti niežulį?

    Kartais kamuoja išangės įtrūkimai, paūmėjęs hemorojus ar makšties pienligė?

    Tokiu atveju Jums reikalingas - Alavijų (Alijošiaus) gelis (Aloe gel Fohow)

    Nuo seno alavijas žinomas kaip augalas, pasižymintis unikaliomis odą drėkinančiomis, raminančiomis, regeneraciją skatinančiomis, antibakterinėmis, skausmą bei uždegimą malšinančiomis savybėmis.

    Antrojo pasaulinio karo metu, JAV numetus atomines bombas ant Japonijos miestų, dauguma įprastinių preparatų pasirodė mažai efektyvūs gydant sunkias atominio spinduliavimo sukeltas žaizdas. Alijošiaus (alavijų) sultimis tepamos žaizdos gyjo greičiau , be to, likdavo mažesni randai. JAV vyriausybė pradėjo mokslinius tyrimus, vėliau patvirtinusius Aloe vera (alavijo) gydomąsias savybes.

    Sudėtis: alavijo (Aloe vera) sultys, betagliukanai, natrio hialuronatas, alantoinas, saldyšaknės ekstrakto glycirizinato dikalio druska, glicerinas, kt.

    Alavijas (Aloe barbadensis)
    - jo sultys šalina odos diskomfortą intensyviai drėkindamos ir maitindamos, atstato elastingumą ir švelnumą, lygumą, blizgesį. Patepus geliu, jis labai greitai rezorbuojasi, nepalikdamas ant odos lipnumo ar riebumo, netepa drabužių.  Turi stirpių bakterijas naikinančių savybių: gali būti naudojamas raminti sudirgusiai odai, po depiliacijos ar skutimosi, įvairioms žaizdoms (įpjovimams, nubrozdinimams), spuoguotai odai, taip pat nudegimų (terminiams, saulės bei spinduliniams) ir nušalimų sukeltoms žaizdoms, įvairios kilmės patinimams, vabzdžių įkandimų vietoms tepti.

    Hialurono rūgštis
    - natūralus odos drėgmę palaikantis komponentas, plačiai naudojamas šiuolaikinėje kosmetikos pramonėje ir medicinoje. Gerina kraujotaką, medžiagų įsisavinimą, lygina raukšles, didina odos elastingumą, apsaugo nuo UV spindulių, skatina žaizdų gyjimą.

    Betagliukanai- skatina kolageno gamybą ir odos regeneraciją, apsaugo odą nuo UV spinduliavimo, stiprina odos gynybines savybes.

    Alantoinas- priešuždegiminiu, antioksidaciniu poveikiu pasižymintis produktas, plačiai vartojamas medicinoje, kosmetikoje. Suteikia odai minkštumą, ramina ją, drėkina, skatina regeneraciją.

    saldymedžio (Glycyrrhiza glabra) ekstrakto gauto glycirizinato kalio druska- priduoda antibakterinį, priešuždegiminį, antialerginį veikimą, odą šviesinantį (pigmentines dėmes šviesinantį) veikimą, apsaugo nuo UV spindulių.

    Sudėtyje nėra kortikosteroidų (hormonų), todėl gali būti naudojamas ilgą laiką, yra visiškai saugus suaugusiems ir vaikams, nėščioms moterims.

    Alavijo gelis- nepakeičiamas gelbėtojas namuose, gamtoje, kelionėje!

    Greitai veikianti priemonė sužeidimams, nubrozdinimams, bėrimams, spuogams, vabzdžių įkandimams, nudegimams: dėl stirpių drėkinančių ir  regeneraciją skatinančių savybių geliu rekomenduojama tepti gyjančias žaizdas - jis neleis šašui perdžiūti ir  per anksti nukristi, dėl to gyjant liks mažesnis randelis.

    Skubi pirma pagalba įvairiems sudirgimams, saulėje įdegusiai odai raminti, sausai odai drėkinti.

    Unikalus alavijo, hialurono rūgšties ir betagliukanų derinys suteikia geliui ypač stirpių drėgmę atstatančių ir palaikančių bei sudirgimą mažinančių savybių, todėl gelis puikiai tinka kasdieninei veido ir kūno odos priežiūrai, po depiliacijos ar kitų kosmetinių procedūrų, gali būti naudojamas kaip intensyviai drėkinanti priemonė jautrios veido veido odos priežiūrai, taip pat akne pažeistai riebiai odai prižiūrėti.

    Be to, alavijų gelį galima naudoti kaip švelnią sudirgimą ir uždegimą mažinančią intymios higienos priemonę, taip pat profilaktikai (pvz. pasikartojančios pienligės), kaip lubrikantą esant makšties sausumui, perštėjimui mažinti, tarpvietės ar išangės įplyšimų, įtrūkimų, hemorojaus ar pan. sukeltam diskomfortui šalinti.

    Tik išoriniam vartojimui! Saugoti nuo vaikų!

    Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje; saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
    Tinka naudoti: 3 metus nuo pagaminimo datos, pažymėtos ant pakuotės.

    Pakuotė: Tūbelė 50g.
    Gamintojas: Zhuhai Yupintang Biological Science and Technology Co., Ltd.   
    Importuotojas: UAB "Xinshidai", Pylimo 2, Vilnius.

    Norėdami įsigyti, rašykite: gavauinfo@gmail.com arba skambinkite: +370 620 33077

    Oficialus kompanijos tiklalapis: http://www.fohow.com/